Τι κάνει τα ιταλικά δερμάτινα παπούτσια

Διάβαζα ένα άρθρο μερικές φορές πριν σε έναν από τους μεγάλους ιστότοπους άρθρων όταν ξαφνικά κάτι τρελά αληθινό μου γίνεται ξεκάθαρο. Ο αρθρογράφος μιλούσε για το γιατί τα ιταλικά δερμάτινα παπούτσια δεν πρέπει να είναι ακριβά. Υποστήριξε ότι αν κάποιος αγοράσει ένα ιταλικό δερμάτινο παπούτσι πληρώνει τόσο για τη χειροτεχνία όσο και για το εμπορικό σήμα. Είπε επίσης ότι τα ιταλικά δερμάτινα παπούτσια, αν και κάποτε θεωρούνταν ότι ήταν τα καλύτερα, είναι τα ίδια με οποιοδήποτε παπούτσι που κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ.

Τώρα, αφού διάβασα προσεκτικά το άρθρο, ένιωσα παπουτσια ανδρικα μεροληψία και συναίσθημα εκ μέρους του συγγραφέα. Τώρα συνειδητοποίησα γιατί σε μερικούς ανθρώπους απλά δεν αρέσει ο όρος «Made In Italy» με ετικέτα στα όμορφα δερμάτινα παπούτσια τους, ίσως θέλουν να υπάρχει στα παπούτσια «Made in UK» ή «Made in Russia».

Αλλά, δεν θα είναι ωραίο να μην δείχνετε τόσο πολύ συναισθήματα για το προϊόν που κατασκευάζεται τόσο επιδέξια στην Ιταλία; Τα ιταλικά δερμάτινα παπούτσια είναι παγκοσμίως γνωστά ως ανθεκτικά, άνετα και όμορφα. Αποπνέουν ομορφιά και κομψότητα στο πόδι του ατόμου που τα δοκιμάζει.

Τι πραγματικά κάνει αυτά τα δερμάτινα παπούτσια να είναι τόσο μοναδικά και τσιμπούρια; Η απάντηση σε αυτό είναι απλώς η τεχνογνωσία. Η ιστορία λέει ότι τα καλύτερα δερμάτινα εργοστάσια πριν από πολύ καιρό ήταν στην Ιταλία. Εξαιτίας αυτών λοιπόν, οι Ιταλοί παπουτσιές έχουν τελειοποιήσει τη δουλειά τους σε βαθμό που δικαίως μπορεί κανείς να τους αποκαλέσει γκουρού.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι όχι μόνο τα ιταλικά δερμάτινα παπούτσια είναι όμορφα κατασκευασμένα, είναι παπούτσια που θα αντέξουν τη φθορά για πολύ καιρό ακόμα. Θα περάσουν τη δοκιμασία του χρόνου για τα επόμενα χρόνια. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν δείξει ακόμη και ιταλικά παπούτσια που αγοράστηκαν χρόνια πίσω στα δισέγγονά τους.

Ένα άλλο συναρπαστικό με αυτά τα παπούτσια είναι ότι μπορούν εύκολα να τεντωθούν. Εάν αισθάνεστε ότι είναι πολύ σφιχτά, απλώς μεταφέρετέ τα στον επισκευαστή παπουτσιών σας και σε 24 ώρες θα είχε τεντωθεί στο μέγεθός σας.

Είναι ενδιαφέρον ότι διάφορα είδη δέρματος χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή των δερμάτινων παπουτσιών. Τα διάφορα είδη δέρματος που χρησιμοποιούνται μπορεί να περιλαμβάνουν πλαστικά δέρματα, vegan, koskin και δερματίνη και τα υπόλοιπα. Έτσι, χρησιμοποιούνται διαφορετικά δέρματα για διαφορετικές μάρκες δερμάτινων παπουτσιών, για παράδειγμα, τα σπαστά δέρματα χρησιμοποιούνται στην κατασκευή παπουτσιών από σουέτ.

Ωστόσο, δεν θα ήθελα κανένας που διαβάζει αυτό να πιστεύει ότι έχω γνώμη για τα ιταλικά δέρματα, τα καλά παπούτσια κατασκευάζονται επίσης στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, τα καλύτερα μοκασίνια κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και τα μοκασίνια είναι καθαρά δερμάτινα προϊόντα. Το Birkenstock κατάγεται από τη Γερμανία.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa